Contact Informatie

Hebt u een specifieke vraag of bent u op zoek naar meer informatie? Gebruik dan gerust onderstaand formulier. U kunt ons ook bezoeken in ons secretariaat.

(02) 512 11 52
Gare Maritime - Picardstraat 7 bus 100, 1000 Brussel
Station Brussel-Noord Een kwartier wandelen Of neem de gratis shuttlebus onder het station van Brussel noord tot aan Tour & Taxis (rijdt elke 5 a 10 minuten).
Parkeren kan in de ondergrondse parking via Parking Esplanade (Anna Bochdreef) of via de Park Lane ter hoogte van Picardstraat 13.
Kom je tot bij ons?
Lees hieronder de uitgebreide wegomschrijving

Hallo!

Laat ons weten waarmee we jou kunnen verder helpen.

Kom je tot bij ons?

De kantoren van de VVP bevinden zich in het gebouw van Gare Maritime in Brussel, op de site van Tour & Taxis. Deze locatie is vlot te bereiken vanaf het station Brussel-Noord. Vanaf het station is het ongeveer een kwartier wandelen, of is er de mogelijkheid om een gratis shuttlebus te nemen tot aan Tour & Taxis (rijdt elke 5 tot 10 minuten). Deze shuttlebus bevindt zich onder het station van Brussel noord. Klik hier voor meer informatie.

De VVP-kantoren bevinden zich aan de zijde Picardstraat van Gare Maritime, op de derde verdieping van de werkruimte 'Spaces'.

Parkeren kan in de ondergrondse parking via de Parking Esplanade (Anna Bochdreef) of via Park Lane (Picardstraat 13).